·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

Anem enllestint el projecte " Mollet a vista d'ocell"

17-02-2019

A l'escola, els projectes adquireixen una dimensió significativa quan són els propis alumnes els que escullen què volen treballar i com es durà a terme.

En aquest cas, els nens i nenes de Segon de Primària, van iniciar el projecte amb una pregunta clau i ben directe: el nom del carrer de la nostra escola.

A partir d'aquí es van endinsar en diferents històries del nostre poble, de les nostres entitats, dels nostres monuments, els nostres carrers i de la vida en ells fa molts i molts d'anys. Quants enigmes resolds!!

Començar pel treball de camp, amb diferents sortides pel poble,fer un esboç de cada edificació visitada i posteriorment plasmar totes aquestes vivències en la planificació,execució d'una maqueta, que aquest curs han decidit robotitzar, com a cloenda de projecte.

Alumnat actiu, treballant l'autonomia personal, la cooperació entre iguals i connectar amb els diversos àmbits de la realitat que els envolta, convida a pensar que el projecte ha facilitat que cada un d'ells i elles hagi sigut protagoniste del seu aprenentatge.

Encara queda el muntatge final, ho tenen tot preparat, tot treballat...així que d'aquí uns dies us ho podran mostrar. Ànims!! 


Xarxes socials: