·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

La cooperativa dels alumnes de cinquè en marxa.

27-11-2017

Els alumnes de cinquè de primària estan immersos dins un projecte d'emprenedoria que tindrà la durada d'un curs escolar. L'objectiu és aprendre com es crea i es desenvolupa una empresa. Van començar el projecte tot fent activitats de descoberta personal per saber quins eren els punts forts de cada alumne i que ens ajudarien a la nostra empresa. Un cop va passar aquesta primera fase, vam haver de votar quin tipus d'empresa volíem formar i el resultat va ser: "la cooperativa" (22 vots a favor).

Un cop decidit això, ens calia formar un equip directiu i trobar un nom. Tot fent un treball de grup i votacions, el nom de la nostra cooperativa és: " Kid's world".  I valorades també les candidatures presentades per a ocupar els càrrecs establerts, van ser elegits el president, el secretari i el tresorer. Enguany són tres noies que ocupen aquests llocs: l'Aina Prat, la Maria Franco i la Núria Safont.

L'equip directiu, a més a més, va anar a Ràdio Mellet on els van convidar a parlar sobre aquest projecte. Us deixem el link per si voleu accedir a escoltar el programa de ràdio que es va fer. Kid's world a Ràdio Mollet

Però la feina que tenim, tot just acaba de començar. Aquests dies estem redactant l'acta de constitució, els estatuts, la fitxa de registre de cada soci, el rebut que rebran un cop feta l'aportació econòmica i ens falta omplir el document per obtenir el nostre nif, que ens han d'entregar en breu. També cada alumne ja està dins un departament de treball. Els departaments que han creat els propis alumnes són: el comercial, el financer, el de comunicació, el de disseny artístic i l'informàtic. Cada nen i nena forma part d'un d'ells.

I ja quasi tenim la primera fase del projecte enllestida. Ens falta decidir quina aportació farà cada alumne (entre 1 i 5 euros) que serà retornada a final de curs i ja pensar en l'el·laboració dels prototips per a que es converteixin en futurs productes a fabricar. Però com sabem que vosaltres pares i mares ens podeu donar un cop de mà, els vostres fills us demanaran la vostra col.laboració, que sempre que sigui possible, us esperem a l'aula per a poder-ho compartir i aprendre tots junts.


Xarxes socials: