·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

Cicle Inicial amb l'alcaldessa a l'Ajuntament

CICLE INICIAL A L'AJUNTAMENT

2023/03/02

El passat dijous 23 de febrer l'alumnat de Cicle Inicial va visitar l'Ajuntament de Mollet on els va rebre la nostra alcaldessa Mireia Dionisio  i l'Anna Maria, una de les seves regidores.

Aquesta sortida estava relacionada amb el projecte "pobles i ciutats" del nostre alumnat de 1r de Primària, i dins del projecte "Mollet, la nostra ciutat!" del nostre alumnat de 2n de Primària. Per tal de dur a terme aquesta activitat, el nostre alumnat va fer un treball previ per tal de preparar la visita: van investigar per què era necessari un ajuntament als municipis, van diferenciar entre serveis públics i serveis privats i quins d'aquests pertanyen a l'ajuntament, van fer un llistat de les diferents preguntes per tal de preparar l'entrevista per a l'alcaldessa, van fer un altre llistat de diferents propostes de millora pel nostre municipi...

Un cop allà a l'ajuntament, l'alcaldessa va explicar-nos quina és la seva funció a l'ajuntament i una mica de la història de Mollet. Posteriorment, els nostres alumnes van poder fer l'entrevista a l'alcaldessa i fer-li entrega de les diferents propostes per millorar la ciutat.

 


Xarxes socials: