·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

Cursa d'orientació per als alumnes d'intercanvi

2016/12/21

Els alumnes de 4t d'ESO han estat els responsables de preparar una cursa d'orientació a l'espai natural Gallecs. Aquesta activitat ha estat lligada a l'àrea d'Educació Física i estava destinada als alumnes italians d'intercanvi.

Perquè tot sortís bé, es van realitzar diversos grups i es van establir 'rols' per a organitzar-se millor. El dia de la cursa, per tenir tot el terreny controlat, es van col·locar uns quants 'tècnics' al voltant de les fites per indicar i facilitar als alumnes si calia. També es van col·locar uns responsables a les interseccions on podien haver-hi possibles confusions. I a més a més, per evitar que algun despistat es confongués i s'allunyés també disposàvem de quatre tècnics més que anaven patrullant amb les bicis. Al punt de trobada, hi havia quatre alumnes més que vetllaven per l'activitat des del punt de trobada. 

En definitiva, l'activitat va ser molt enriquidora tant pels alumnes de 4t, que van ser els encarregats d'organitzar la cursa i van experimentar en primera persona que passa quan hi ha alumnes que no fan cas; i també per als italians, que van passar una bona estona d'activitat física i es van emportar un bon missatge de record: la amistad lo es todo sin importar la distancia.


Xarxes socials: