·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

RUA DE CARNESTOLTES 2018!!!!

11-11-2017

Hola famílies del CEM. La Comissió d’Activitats i Festes de l’AMPA us vol fer la proposta de participar a la RUA de CARNESTOLTES del 2018. 

 A la reunió de dilluns, 6 de novembre, vam presentar les temàtiques proposades per a la rua de Carnestoltes, i ara toca escollir-ne una entre les següents:

  • El món del mar
  • Els esquimals
  • Música de piano

Les fotos de cada temàtica les podeu consultar al fitxer adjunt.

Us podeu inscriure i triar la vostra temàtica preferida a la següent adreça de correu:  c.e.molletactifestes@gmail.com. El tema més triat serà el que s’utilitzarà per a la RUA. Si teniu qualsevol dubte o consulta us podeu adreçar a aquest mateix correu.

La inscripció és de 15 € per persona, que es descomptaran del cost final de la disfressa, que anirà a càrrec de cada participant.

L’elecció de la disfressa es tancarà el dilluns 20 de novembre.

Les inscripcions s’han de fer abans del 30 de novembre al compte de l’AMPA: ES50 2038 9229 62 6000096967. Al pagament s’hi ha de fer constar com a concepte: RUA +  FAMÍLIA (primer i segon cognom de l’alumne) + núm. d’inscripcions.

S’ha previst un dia d’assaig de les comparses: els dimarts de 19 a 20 h a les pistes. Es facilitaran vídeos per a la gent que no hi pugui assistir. Quan s’apropi la data mirarem d’ampliar l’horari.

Grans i petits, animeu-vos! Recordeu que com més siguem, més ballarem!

 


Xarxes socials:


Arxius: