·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

Sortida d'Infantil a Gallecs.

2021/11/12

El passat divendres, dia 5 de novembre, els nens i nenes d'Infantil vam anar al Parc Natural de Gallecs. Aquesta sortida tancava tot el projecte de tardor que havíem estat fent: els elements de tardor van entrar a les aules, vam omplir la llibreria de contes de tardor, vam conèixer tradicions, ens va visitar la Castanyera, vam anar a esmorzar a un parc el dia de la castanyada i per últim vam sortir a conèixer un entorn natural en temps de tardor.

L'objectiu de la sortida era resoldre un repte que ens havia demanat la castanyera: trobar els tresors de la tardor. Quan vam ser allà i un cop esmorzats, ens vam endinsar pel bosc i vam anar trobant diferents sobres amb propostes per als infants. Havíem d'omplir una bosseta màgica amb tresors (pedretes rodones, pals, pinyes, fulles..) fins a arribar a trobar el cistell ple de castanyes que ens havia deixat la castanyera. Quina il.lusió quan el vam trobar! Un cop compartit el dinar amb els nostres companys, vam poder jugar lliurement i, fins i tot, algun que altre infant, va estar buscant fòssils de dinosaure!!

Desprès d'una jornada gaudint de la natura i d'un dia preciós que ens va fer, vam tornar cap a casa, carregats d'experiències i força cansats desprès d'un dia molt intens. 


Xarxes socials: