·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

Minimón del llibre

TREBALLEM VALORS AMB ELS MINIMóNS

18-03-2022

Als i a les alumnes de 2n de Primària els hi encanten els Minimóns!

Els minimóns són un recurs que permet als nostres alumnes experimentar, crear curiositats, fomentar la creativitat, generar debats i converses... i a la vegada jugar. Amb aquest recurs, els i les alumnes de 2n de Primària han treballat el llibre Etiquetes de l'autor Joan Turu.

Per a introduir el tema i el llibre, els alumnes s'han trobat en entrar a l'aula amb un minimón que representava dos mons ben diferents. En un es pot observar com un nino arrossega un munt d'etiquetes en un món negre, fosc. A l'altra banda del minimón veiem diferents ninos en un món ben colorit, amb diferents espais (zona d'aigua, herba, sorra...), on les etiquetes apareixen trencades i diferents ninos acompanyats.

Amb això, els hi hem demanat que ens expliquin què els hi transmetia el minimón per després passar a llegir el llibre. Un cop llegit, ens hem posat a la pell de la protagonista i hem treballat els sentiments i emocions. Finalment, el minimón ha quedat uns dies a l'aula i els alumnes han anat jugant amb ell, s'han inventat històries diferents i l'han anat transformant per tal d'adaptar-lo a allò que estaven inventant i creant.


Xarxes socials: