·  TEL. 935 932 198 · EMAIL cemollet@cemollet.eu
 · 

Notícies

Laura Garcia

WE PRACTICE SPEAKING AND WRITING IN OUR ENGLISH CLASSES

02-05-2022

La comunicació és un pilar fonamental de l'ésser humà, com a éssers socials que som, i de la vida. El fet de conèixer llengües per comunicar-nos amb altres persones facilita aquest apropament social, ja que les llengües són les nostres millors eines, i al CEM les potenciem i treballem des de ben petits!

En aquestes darreres setmanes les i els alumnes de 2n de Primària han estat treballant el cos humà en anglès i diferents estructures gramaticals per tal de poder descriure persones en llengua anglesa. Amb diferents recursos materials, els i les alumnes han creat els seus propis personatges (cadascun amb unes característiques diferents: ulls grans/petits, ulls de diferent color, boca gran o petita...). Un cop els tenien creats han començat a interactuar de manera oral tot explicant als seus companys com era el seu personatge, fent ús de la següent estructura:

"HE/SHE HAS GOT.... (big blue eyes/ two ears/ a big nose...)"

 

Un cop tenien clara l'estructura gramatical que havien de seguir, han canviat les característiques dels seus personatges i han fet el mateix però a nivell escrit. Per fer-ho han fet ús de diferents targetes que contenien pronoms, verbs, adjectius, noms... Havien d'observar el personatge, triar les targetes correctes i formar una frase tot recordant l'estructura gramatical treballada.

 


Xarxes socials: